Hoe kan Vrouw & Defensie jou helpen? Doe mee aan onze activiteiten!

Jaarlijks organiseert V&D een aantal activiteiten. Doe mee en laat je inspireren!

Op dit moment is het bestuur zich aan het inlezen en zich aan het voorstellen bij alle gesprekspartners en aan elkaar. Zodra we ons bestuur op orde hebben zullen wij u informeren over nieuwe activiteiten.

Hieronder vind je een greep uit onze jaarlijkse activiteiten:

Sunset March
Vrouw en Defensie organiseerde ter ere van 75 jaar bij vrouwen bij Defensie de 1e editie ‘Defensievrouwen lopen voor vrouwelijke veteranen’.
De Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland. Ter ere van 75 jaar vrouwen bij Defensie organiseerde Vrouw en Defensie deze March op 26 september. Door en voor vrouwen.

Om te herdenken, om te herinneren, om te eren en om te bezinnen. Om ‘stil te staan’ bij het gegeven dat leven in vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Zie Activiteiten SunsetMarch

Vrouwen met een missie
In het voorjaar organiseren wij Vrouwen met een missie. Een evenement dat van oorsprong is gestart om vrouwelijke militairen de gelegenheid te bieden om hun individuele uitzendervaringen te delen. Inmiddels heeft het evenement een bredere insteek gekregen en biedt het ook een podium aan vrouwelijke burgermedewerkers om hun missie te delen. Want uiteindelijk werken we allemaal voor hetzelfde doel: een veiliger wereld. In 2017 was het thema ‘Passie in je werk’. Het thema voor 2018 was Verbinden, Versterken en Inspireren. Deze middag is toegankelijk voor alle defensiemedewerkers, zowel vrouwen als mannen.