Hoe kan Vrouw & Defensie jou helpen? Doe mee aan onze activiteiten!

Jaarlijks organiseert V&D normaliter een aantal activiteiten, door corona is dat nu helaas niet het geval geweest.

Dit jaar organiseren we sowieso:

Sunset March
De Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.
Wij lopen deze indrukwekkende route, op 22 september 2022, om stil te staan bij WO II, de vrouwen die ons voor gingen, voor omgekomen collega’s in oorlogssituaties en bij vredesoperaties en soms voor onze eigen ervaringen als veteraan. Maar we lopen ook voor het gegeven dat leven in vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Onze speciale aandacht gaat deze avond uit naar alle vrouwelijke veteranen van toen en nu.

Om te verbinden, om te eren en om te herdenken.

Zie Activiteiten SunsetMarch

Vrouwen met een missie
In het zomer 2022 proberen wij Vrouwen met een missie te organiseren. Een evenement dat van oorsprong is gestart om vrouwelijke militairen de gelegenheid te bieden om hun individuele uitzendervaringen te delen. Inmiddels heeft het evenement een bredere insteek gekregen en biedt het ook een podium aan vrouwelijke burgermedewerkers om hun missie te delen. Want uiteindelijk werken we allemaal voor hetzelfde doel: een veiliger wereld. In 2017 was het thema ‘Passie in je werk’. Het thema voor 2018 was Verbinden, Versterken en Inspireren. Deze middag is toegankelijk voor alle defensievrouwen.